Vendégház

Négy napraforgós minősítéssel rendelkező szobáink a Tokaj- Hegyalja történelmi borvidék egyik legkiemelkedőbb termőhelyeivel rendelkező településen, Tállyán találhatóak. Tállya földrajzi adottságai önmagában magával ragadják az idelátogatókat, helyenként lágy lankás, elvétve meredek, dombos vidékének köszönhetően lenyűgöző képet mutat. A csend, a nyugalom színtere, amely a nagyvárosi élet rohanásából kiszakadni vágyók számára biztos pontot jelent. Egy hely, ahol a tradicionális magyar falatokat helyi őstermelőkön keresztül ízlelheti, melyhez saját stílusának kedvező bort kortyolhat, hiszen széles palettánkon éppúgy helyet kap a könnyed, száraz tétel, mint a habzó,- gyöngyözőbor és pezsgő, vagy a méltán híres aszú. Vendégházunk ideális közeg a mindennapok feszültségének hátra hagyásához, a csendes, vidéki környezetben történő aktív pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

Egy táj, ahol a fiatalok bepillantást nyerhetnek a falusi élet szépségeibe, és megismerhetik a borvidék páratlan szépségű helyszíneit. Egy hely, ahol a felnőttek aktívan kikapcsolódhatnak, távol a város zajától és a rohanó életviteltől. Egy környezet, ahol a nyugdíjas párok felidézhetik fiatalságuk pillanatait, újra átélhetik az együtt szerzett élmények szépségét. Egy régió, amely a szabadidő tartalmas és komplex eltöltésének tárháza, gondozott, kiemelkedő szállással karöltve. Exkluzív, tetőtéri szobáink egész évben, reggelivel és szezonális programajánlatokkal kiegészítve várják lakóikat. Szobáink nem dohányzóak, és légkondicionálóval felszereltek. Lehetőség nyílik utalványigénylésre és vásárlásra is.

Szobáink

  1. Dongó - Kétágyas szoba, mely pótágyazható udvarra néző ablakokkal. A szoba teljes alapterülete 36 négyzetméter. A szobából nyíló fürdőszobában fürdőkád és zuhanykabin egyaránt rendelkezésre áll. Közös konyha és étkezőhasználat biztosított.
  2. Görbe - Kétágyas szoba, mely pótágyazható udvarra néző ablakokkal. A szoba teljes alapterülete 29 négyzetméter. A szobából nyíló fürdőszobában fürdőkád és zuhanykabin egyaránt rendelkezésre áll. Közös konyha és étkezőhasználat biztosított.
  3. Hasznos – Dupla apartmanunk két franciaágyat, illetve egy különálló ágyat rejt, amely szintén pótágyazható, ennek köszönhetően akár 6 fő számára is kényelmet nyújt. A szoba teljes alapterülete 53 négyzetméter. Szobából nyíló fürdőszobával, melyben fürdőkád és zuhanykabin egyaránt rendelkezésre áll. Közös konyha és étkezőhasználat biztosított.

Programlehetőségek

Legyen szó családi, baráti rendezvényről, céges összejövetelről, tréningről, konferenciáról, üzleti találkozóról, vagy ha csak utazása egyik állomásaként érinti településünket, bátran ajánljuk vendégházunkat, a komplex élményszerzéshez. Kérjen személyre szabott ajánlatot kollégáinktól, hogy valóban a feltöltődés kapja a főszerepet. Aktuális programlehetőségekről és szolgáltatásainkról érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy a szobáinkban kihelyezett részletes prospektusunkból.